Niet in verwachting…

- Gepubliceerd op zondag 3 september 2017

file:///C:/Users/Eigenaar/Documents/BRAM/geestelijke%20zaken/ND170819.pdf

(=> Knip en plak bovenstaande link en lees het artikel in de krant.)

 

Tijdens de zomerperiode heeft het Nederlands dagblad (www.nd.nl) een artikel over ons geplaatst. In dit artikel praten wij open over onze (nog) onvervulde kinderwens en hoe wij hier mee om gaan. We willen mensen bemoedigen en aanmoedigen om allereerst stil te staan bij moeilijk processen, gevoelens en woestijnperiodes, maar daarnaast willen we hen wijzen op wie Jezus als persoon is. Hij is Degene die ons ziet en volkomen kent, Hij huilt mee en draagt onder door het diepe water. Richt je oog op Jezus en laat Hem binnen, juist in deze moeilijke momenten en processen van het leven.

Lieve ZEGENgroetjes,

Bram en Janine

 

“OVERGAVE” is een nummer welke geschreven is nadat we definitief te horen kregen dat het medisch gezien onmogelijk is om kinderen te krijgen. (Klik op ‘Bestand downloaden’)