Hangt dit schilderij straks bij u thuis?

- Gepubliceerd op vrijdag 15 juli 2016

Hangt dit schilderij straks bij u thuis?
Op 3 september a.s. houden Bram en Janine Lemans een presentatieconcert van hun debuutalbum “Kwetsbaar” in de Ontmoetingskerk te Vriezenveen om 16.00 uur.
Tijdens deze presentatie kunt u bieden op dit schilderij, speciaal geschilderd voor deze gelegenheid en beschikbaar gesteld door https://www.facebook.com/bertineKetelaar.nl/

U kunt nu al een bod doen!

Stuur een PB met daarin uw naam, adres, telefoonnummer en uiteraard het bod dat u wilt plaatsen of mail naar info@bramenjanine.nl
De gehele opbrengst zal naar Stichting Pan de Vida gaan. (www.pandvida.nl)
Deze organisatie geeft de allerarmste straatkinderen in Peru te eten en zorgt voor een betere toekomt van deze kinderen.

test
7 juli 2016 BertineKetelaar.nl

Meer informatie over Bertine: www.BertineKetelaar.nl Het schilderij is 90 x 90 cm, acryl op linnen.
Betekenis schilderij:

Aan de linkerkant zijn donkere en rode tinten te zien. Deze staan voor het lijden en sterven van Christus en voor onze zonden die Hij droeg. Christus heeft door zijn lijden, sterven en opstanding de overwinning behaald. Hij is onze Verlosser. Centraal in het schilderij is het kruis te zien. Ik zie mensen naderen bij het kruis. Het is voor ieder mens! Rechts bovenin is lichtgoud te zien en een deuropening. Door Hem mogen we bij God de Vader Thuis komen. Nu al als zijn kinderen, maar ook straks als Hij een nieuwe hemel en een nieuwe aarde aan ons zal openbaren. Daar mogen we voor eeuwig bij Hem zijn en zal er geen onrecht, pijn en zonde meer zijn. “Salvador” is het Spaanse woord voor “Verlosser”. Dank en eer aan onze Verlosser die de overwinning heeft behaald!