GROOT NIEUWS RADIO – CAFÉ GRANDE

- Gepubliceerd op zondag 16 juni 2013

Aanstaande dinsdag om 10.00 uur een interview bij grootnieuws radio. Ook zullen Bram en ik een lied zingenGNR - Jorieke Fredrikze-130649 1600x1200

Groot Nieuws Radio

Janine had borderline. Als kind was ze zo erg gepest, dat ze een eigen wereldje maakte in haar hoofd. Ze raakte zwaar depressief, beschadigde zichzelf en probeerde zelfmoord te plegen. Door dat
alles heen bleef ze geloven in God, maar ze zag Hem vooral als boeman. Totdat ze in een genezingsdienst werd genezen en een totaal nieuw leven begon.

Café Grande, het radiomagazine dat je raakt!

In Café Grande schuift dagelijks een gast aan voor een kopje koffie en een inspirerend levensverhaal of mooi getuigenis. Onder leiding van gastvrouw Jorieke Fredrikze komen herkenbare onderwerpen aan bod die je kunnen inspireren, opbouwen en bemoedigen.

Er is ruimte voor een lach en een traan, geloof en ontmoeting. Het gesprek wordt afgewisseld met diverse rubrieken. Een coach biedt hulp bij ‘kleine problemen en grote levensvragen’. Aan ‘de leestafel’ wordt het nieuws van de dag doorgenomen. Kortom: even een moment voor jezelf.

http://www.grootnieuwsradio.nl/cafegrande